miercuri, 17 iunie 2015

      Proiectul "PoIAna cu destine" este organizat cu scopul imbunatatirii relatiilor si consolidarea atitudinii de respect, solidaritate, de acceptare nondiscriminatorie si pretuire a oamenilor, indiferent de varsta, sex, statut socio-economic. Prin acest proiect, noi (voluntatii clubului Stefi IMPACT) dorim lansarea unei campanii de motivare a tinerilor pentru implicarea in sprijinirea celor loviti de problemele si dificultarile vietii, fapt ce vine ca o urmare a celorlalte actiuni de intrajutorare si initiative comunitara, derulata anual in scoala noastra. Voluntarii IMPACT au indentificat, inca din luna decembrie 2014, in apropierea orasului Harlau o comunitate de 15 familii aflate intr-o comunitate rurala izolata geografic, familii lipsite de mijloace adecvate de comunicare: drumuri, poduri, uneori chiar si electricitate, telefon,dar si de minimul unui trai decent. Din aceste familii uitate de lume, fara venituri fac parte batrani incapabili sa munceasca ori cu copii aflati in situatii de risc.
       Astfel, ne propunem ca prin activitatile initiate sa obtinem fonduri pentru ajutorarea persoanelor care traiesc in saracie, spre a le oferi posibilitea de oportunitate de a primi mai ales emotii pozitive, ca legatura solida umana intre generatii si categorii sociale diferite.
      Ca strategie, proiectul „PoIAna cu destine.” isi propune sa creeze oportunitati pentru participarea copiilor si tinerilor la viata comunitatii, promovand valoarea incontestabila a traditionalei ii romanestri si a povestilor de viata, ascunse dincolo de saracie si marginalizare sociala. Prin activitatile derulate vom oferi oportunitati de implicare, experimentare si educatie peer to peer in activitati extra-curriculare pentru 24 de voluntari de clubul IMPACT  si membrii celor 15 familii defavorizate.

     Echipa Stefi IMPACT: Paval Maria Magdalena, Vornicu Denisa, Formagiu Anisia Mihaela, Petras Iolanda, Sinzianu Ionut Stefan, Ciubotaru Raluca Iuliana, Matei Ivona Adelina, Mihalache Andra, Laiu Maria, Ciobanu Codruta Daniela, Cozma Roxana Elena, Ciobanita Marius, Cernescu Bogdan Florin, Fotea Ioana Sabina, Pinzariu Lavinia, Ursache Mihai Cristian, Pricop Catalin Adelin, Curca Iuliana, Ciubuc Remus Mihail, Prisecariu Daniela Florina, Lungu Denisa Andreea, Chipara Gabriel, Dolhescu Alexandru Catalin, Gaina Narcisa Andreea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu