miercuri, 16 septembrie 2015

Ai trait sentimentul de bucurie cand ai ajutat pe cineva? Ai facut o fapta buna pana acum? Sau, ai primit o donatie din partea cuiva?

Cu bucurie si recunostinta in glas, iti spunem si azi ce inseamna sa faci o fapta buna! Poti sa acorzi locul in maxi taxi cuiva ,sa lasi pe cineva in fata ta la coada in magazin, poti sa-i dai un leu copilului care asteapta afara, poti sa participi la o campanie sociala sau poti sa devii voluntar pentru un club IMPACT , poti sa donezi carti, alimente, haine, ori jucarii. Ce vrei tu si poti ajuta stiind ca ele sunt de folos altcuiva!

Puteti sa va imaginati cat de mult conteaza atentia pe care o acordati unei persoane vulnerabile? Puteti sa va inchipuiti ce simte acea persoana cand primeste ajutor de la o persoana necunoscuta, cand se asteapta mai putin? Este un sentiment minunat sa stii ca poti ajuta pe cineva printr-un gest minor, dar puternic.
 Noi toti, putem imparti bucurie, speranta si fapte bune, pentru ca om cu om am putea sa facem lumea sa fie un loc mai bun.SI noi asta am facut impreuna.MULTUMIM - oameni buni ca ati oferit cate putin zilele trecute la PROFI, multumim ca impreuna am reusit in toata aceasta perioada sa facem atatea lucruri bune pentru semenii nostrii, dincolo de acuze si prejudecati, indoieli ori reticente!





S-au umplut ghizdanele cu rechizite si dulciuri, jucarii , si mai ales astazi am achizitionat din cei 700 roni stransi din donatii- 25 de perechi de adidasi pentru copii din familii.Desi scoala a inceput, Campania noastra continua….tinem aproape!

psiholog Liliana Bulgagiu 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu