sâmbătă, 19 septembrie 2015

Frunze aramii si daruri in dar….

Inca o zi dedicata actiunilor prosociale ce indeamna la activarea solidaritatii si a deschiderii interumane. 




O mare parte din Impacti au dus azi darurile obtinute din donatii la Profi saptamana trecuta si/sau pe magazinul caritabil catre cei mici … Astfel, cu o saptamana mai tarziu, papuceii, rechizitele, jucariile, hainute si lenjerii au ajuns la beneficiarii nostri.


Fiind o vizita surpriza , neasteptata - a fost si plina de peripetii, frumoase si provocatoare. Asadar, de dimineata, dupa un exercitiu de incarcare in masina - remorca pusa la dispozitie de un parinte al unui membru impactist , dupa o tura inghesuiti in portbagajul dnei Octaviana, si in Dacia rezistenta a parintelui Ionut, fiecare echipa si-a luat la “subsuoara” bagajul/bagajele spre a strabate gradini catre familii. 



Unii au fost acasa, cei mai multi insa nu… dar acolo unde i-am gasit se pare ca asteptau mult vizita, fiind deschisi si foarte calzi, primitori, in micile lor casute… Cei mai multi, zi de lucru la munca campului fiind, au fost pe ogor , prin sat.


Am lasat darurile pitite si un bilet de prietenie….spre a le fi bucuria si mai mare la intoarcerea acasa!



Va multumim ca sptijiniti cu drag actiunea noastra iar de nu rezonam cu spiritul solidaritatii e alegerea noastra sa ramanem inactivi, insa nimeni nu ne da dreptul sa fim critici ori aspri cu cei care fac ca lucurile sa se miste. Oricat am vrea nu putem multumi pe toata lumea pentru ca fiecare asteapta de la oricine ceea ce singur ar putea face pentru sine, si anume sa fie pozitiv, optimist, sa ofere neconditionat binete si bunavointa.



Va iubesc copii de la Stefi IMPACT, sunt mandra de voi, de constanta atitudiini voastre, de seninatatea cu care ati invatat sa faceti fata rautatilor si piedicilor de orice fel. Caci asa este un impactist - pregatit sa gestioneze situatii si experiente si mai ales focusat pe cauza sa de a promova binele, solidaritatea, speranta, bucuria.
Zi binecuvantat sa avem!




Cu drag,
Psiholog Liliana Bulgagiu ,coordonator Stefi IMPACT

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu