duminică, 27 septembrie 2015

Spectacolul caritabil PoIAna cu traditii

Iata ca am vazut in seara aceasta si rezultatul pregatirilor intense a membrilor echipei Stefi IMPACT din ultimele saptamani! 





Spectacolul caritabil "In PoIAna cu traditii" organizat in cursul activitatilor Proiectului de voluntariat ”Solidari cu cei de langa noi!” - Campania “PoIAna cu destine”, proiect derulat de Clubul de initiativa comunitara “Stefi IMPACT” a Colegiului National “Stefan cel Mare” Harlau in cadrul competitiei nationale- EUROSCOLA 2015, alaturi de partenerii nostrii, la Caminul Cultural din Deleni, a fost un adevarat eveniment pentru comunitatea noastra!



Inca de la inceput, sala s-a aratat neincapatoare pentru toti spectatorii care au binevoit sa ne fie alaturi.




 Programul artistic a cuprins mai multe momente de diversitate ( dansuri, muzica, stand-up comedy, teatru, folk ). Au facut parte din spectacol Ansamblul Coragheasca din Deleni, Grupul Folcloric "Doruletul" coordonat de doamna profesor Rodica Botez, micii artisti de la gradinita "Happy Stars" din Hirlau, Ansamblul Sarba cu naframa a Casei de Cultura Hirlau, elevii scolii din Deleni cu un moment artistic de vals, Loredana Ochiana, interpretand o frumoasa melodie si Iuliana Gaina - pasionata de comedie, din partea Colegiului National "Stefan cel Mare" Hirlau, Tudor Tincu, care ne-a incantat cu muzica folk, Adelin Pricop, Marius Ciobanita si Remus Ciubuc ( membrii Stefi IMPACT ) cu un moment de teatru comic si nu in cele din urma, domnul profesor de muzica Mogos Mugurel impreuna cu copii pe care ii instruieste. Le multumim tuturor pentru frumoasa colaborare si pentru momentele oferite! 




Membri echipei Stefi IMPACT au pregatit la intrarea in sala un targ al faptelor bune, de unde au putut fi achizitionate icoane, bijuterii, carti, alte obiecte expuse spre vanzare si mai ales brosura cu povestile familiilor, editata si lucrata de membrii voluntari. Alaturi de acestea, a fost pozitionata si urna donatiilor. Suma finala este de aproximativ 3200 de lei, bani ce vor fi folositi pentru achizitionarea lemnelor spre a incalzi locuintele modeste ale celor 15 familii nevoiase. Multumim mult donatorilor! 



Multumim, de asemenea si tuturor oamenilor care ne-au fost alaturi, care au raspuns apelului facut asupra comunitatii prin prezenta la acest spectacol! 

 IMPREUNA AM ARATAT CA NE PASA!








"DACA V-A PLACUT DECORUL …DACA V-AU PLACUT ACTORII…..CORTINA SPECTACOLULUI NOSTRU CARITABIL s-a retras!A fost o seara a coeziunii si a unitatii comunitare demne de bunele practici in ale “voluntaritului”.Multumim oameni frumosi ca ati ales sa fiti cu noi in cauza comuna a intrajutorarii umane, ca ati petrecut 2 ore si jumatate impreuna cu oameni dedicati spre bine si frumos.Si mai cu seama- am adunat ceva in urna cu donatii pentru a cumpara oamenilor lemne.Maine, dupa intalnirea cu partenerii vom decide ce si cum vom face acest lucru!Fie ca energia pozitiva, gandul bun si iubirea revarsata azi catre semenii nostrii sa ne tina cat mai mult impreuna!Spectacolul s-a incheiat , dar actiunile continua!Tinem aproape!
Bravo copii, felicitari comunitate!"

psiholog Bulgagiu Liliana ( coordonator Stefi IMPACT ) 



Echipa Stefi IMPACT

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu