luni, 26 decembrie 2016

Zi de mare sărbătoare, a doua zi de Crăciun, a adus pentru Trupa lui Ștefi 2 evenimente. Iată aici marea provocare, cea de-a 26-a reprezentație a Trupei, la petrecerea de 1 an a micuței Iustina! Și cum suntem creativi, spontani și buni coechipieri, unii au animat petrecerea Sofiei (prezentată anterior) și alții au gândit scenarii pentru astă petrecere. Zâna Poveștilor, adică Denisa, s-a gătit de carnaval, l-a luat ca partener pe Vestitul OM DE ZĂPADĂ, Maria noastră cea pictoriță și scenaristă a întruchipat-o pe Ileana Cosânzeana, Laura a îmbrăcat haina Albei ca Zăpada, iar Alexandra și-a reluat rolul de Tigruț vesel și poznaș. 


Mare provocare, echipă! Deși a fost nevoie să improvizați și să vă adaptați micilor petrecăreti, ați scos-o la capăt, ca de fiecare dată! Iar picturile Ilenei Cosânzeana sunt foarte reușite!Mulțumim părinților pentru consistenta donație și mai ales pentru încrederea că o așa sărbătoare frumoasă poate fi un succes alături de voluntarii noștri. 



Urmează alte surprize din partea noastră și în 2017, continuăm CARUSELUL CU POVEȘTI - deci răspundem cu drag chemărilor, invitațiilor, dar punem la cale și noi acțiuni prosociale. Dorim a vă ura tuturor colaboratorilor, partenerilor, susținătorilor, celor care ne-ați primit în viața voastră în 2016, conducerilor școlilor partenere, directorilor noștri din colegiu, colegilor impacți din FNO, părinților și vouă celor ce ne-ați urmărit. 



Cu drag, psiholog Liliana Bulgagiu și echipa Ștefi IMPACT

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu