marți, 21 iulie 2015

AM DAT VESTE SA SE STIE!


Desi caldura mare si azi, dupa 2 ore de analiza si evaluare de etapa a proiectului nostru- "Solidari cu cei de langa noi!, Campania "PoIAna cu destine", o parte din echipa a plecat la "impanzit" vestea prin oras. 
Astfel, s-au oferit peste 200 de fluturasi ai campaniei noastre trecatorilor grabiti, s-a povestit despre campanie in institutiile publice si s-au lipit afise la scarile de blocuri. Toate - cu speranta ca cei care cred in puterea solidaritatii se vor alia grupului nostru si, mai ales, isi vor imbunatati/schimba atitudinea fata de aceasta categorie de oameni care are atat de putin. Facem astfel un apel la cei care intalnesc voluntarii IMPACT sa accepte ca unii dintre noi chiar muncim neconditionat si credem in puterea vindecatoare a cooperarii si a intrajutorarii interumane. Iar pentru cei care veti citi afisul la scara blocului, cautati pagina magazinului nostru caritabil, urmariti-le actiunea acestor tineri inimosi, cititi povestile familiilor si oferiti cu drag un dar. Impreuna schimbam destine!
Multumim celor care deja au facut donatii, tuturor celor care ne citesc si valideaza efortul nostru. Sa ne reamintim ca exista 3 categorii de oameni- cei care fac ca lucrurile sa se intample; cei care privesc lucrurile intamplandu-se si cei care se intreaba ce s-a intampla. E alegerea noastra in ce categori ne incadram!
Pentru a ne ajuta in campania noastra, accesati site-ul: http//poiana-cu-destine.webnodu.ro/ unde puteti gasi numerele de contact pentru donatii.











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu