miercuri, 5 august 2015

Povestea Denisei

  O fetita diferita de ceilalti copii, cu o poveste induiosatoare... Aceasta s-a nascut cu o afectiune grava a membrelor inferioare, care nu ii permite deplasarea decat cu ajutorul unor carje de sprijin. Mama ei, dupa mult chin si efort a reusit in cele din urma sa gaseasca un mic ajutor la un doctor specialist. Dupa mai multe interventii chirurgicale -in numar de aproximativ 6 interventii - , un adevarat chin pentru sarmana fetita, a reusit cat de cat sa isi indrepte picioarele si sa devina pe cat posibil un copil normal.




     Denisa face parte dintr-o familie numeroasa, 2 surori si 3 frati.  Aceastei fetite ii plac jucariile - ca oricarui copil de altfel-,dulciurile, oja si in special torturile cu ciocolata.
     In scurta perioada petrecuta cu ea, am aflat ca este un copil extraordinar, care este constient de situatia sa si care incearca pe cat posibil sa se integreze in celelalte grupuri de copii. Desi ii este foarte greu, si de cele mai multe ori esueaza, ea se ridica intotdeauna triumfatoare si cu o noua speranta ca intr-un final va putea fi un copil normal.
     Un copil care merita mult mai mult de la viata ...
     Arata ca iti pasa, donand pentru Denisa pe magazinul nostru caritabil: http://poiana-cu-destine.webnode.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu