vineri, 7 august 2015

Povestea familiei A.



In zona Poiana-Deleni, prin dealurile acesteia se afla o casa mica din chirpici care printre celelalte locuinte din jur pare abandonata de mult. Dar nu este asa: in acea casa drapanata cu geamuri sparte de copii altor familii isi duce viata o familie cu 12 membri: 8 copii, cu varste cuprinse intre 3-14 ani, parinti si doi dintre bunici copiilor. Parintii, care au construit singuri acea casa din putinul lor, cu patru camere mici, dintre care doar doua sunt locuibile, ne spun ca traiesc in zona Poienei-Deleni de 5 ani de zile.








De cand ma aflu aici, va spun cu mana pe biblie ca in afara de o vechina care ne-a daruit un pat si cateva perne pentru copii, niciun om nu a venit la noi sa ne ajute cu un castron de faina pentru mamaliga” ne marturiseste tatal.
In toata casa se pot gasi doar patru paturi care trebuie impartite de cei 12 membri ai familiei. In prezent, copii merg la scoala, cel mai mic dintre ei fiind la gradinita. Parinti ne spun ca isi doresc tot ce este mai bun pentru copii lor: o viata buna si fara lipsuri, chiar daca acestia nu le pot asigura nici mancarea in unele zile. Familia traieste doar din alocatia celor 8 copii. In zona in care locuieste familia nu se gaseste apa curenta, copii fiind nevoiti sa aduca apa cu butoaiele.


Nevoile sunt nenumarate dar parinti ne-au spus ca isi doresc doar ceva mai bun pentru copii lor.
Ajuta familia A. donand pe magazinul nostru caritabil: http://poiana-cu-destine.webnode.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu