joi, 10 septembrie 2015

COLEGIUL NATIONAL “STEFAN CEL MARE” HIRLAU 
CLUBUL DE INITIATIVA COMUNITARA “STEFI IMPACT””
SCRISOARE DESCHISA 

Buna ziua! 
Noi- echipa de la Stefi IMPACT, implementam in aceasta perioada, proiectul "Solidari cu cei de langa noi" si va rugam sa va alaturati noua in campania de voluntariat si initiativa comunitara “PoIAna cu destine”, ajutandu-ne cu o donatie/sponorizare/un dar pentru ne ajuta sa umplem ghioznadul cu fapte bune si sa le facem o prima zi de scoala frumoasa copiilor nevoiasi. Cumparati azi, de la PROFI, un mic dar pentru ei! Iar cand ajungeti acasa - orice va prisoseste - obiecte electrocasnice, jucarii, carti, haine, mobilier, lenjerie, paturi, perne, alimente, materiale de constructie - oferiti azi “Un dar cu drag!”. Pentru aceasta va rugam sa intrati pe magazinul nostru online (http://poiana-cu-destine.webnode.ro/) unde puteti sa ne sprijiniti initiativa, transformandu-va, alaturi de noi in cei care schimba destine!
 MIE imi pasa! Arata ca si TIE iti pasa!
Povestea fiecarei familii este prezentata de noi pe blogul campaniei-http://poianacudestine.blogspot.ro, tot acolo prezentam, actiunile campaniei noastre!
Va ramanem recunoscatori si pentru cel mai mic ajutor si va multumim cu drag. 
Cu multumiri si recunostinta,
Echipa Stefi IMPACT 






"Peste 300 de astfel de scrisori au fost impartite cumparatorilor de la PROFi din orasul nostru , incepand cu ora 8 de dimineata. Echipa mobila e inca acolo, 5 tineri din StefiIMPACT sunt si azi si maine cu speranta ca cei care au auzit de proiectul nostru vor "umple ghiozdanul" cu fapte bune!Unii au venit specail sa cumpere un stilou ori un penar, caiete ori acuarele,ghiozdane pentru micutii din familiile nevoiase, altii au trecut pe langa initiativa noastra suspiciosi ca "ce e cu noi?", in vreme ce tot mai multi oameni au spus ca revin maine.ori au lasat banuti intr-o cutie improvizata ( nu s-au asteptat impactii sa fie asa o situatie de a primi banuti)...fiecare cu gandul sau, fiecare cu poivestea sa.....noi multumim tuturor, va sstemptam la cosul destinelor si va asiguram ca fiecare dar va ajunge acolo unde e nevoie....Banutii vor fi folosti pentru a cumpara ghete de iarna copiilor.

Simt ca inca mai avem de exersat atitudinea sociala a intrajutorarii si a acceptarii neconditionate, dar daca e sa ne raportam statistic la faptul ca la 100 de cereri doar una se poate finaliza, noi am primit mai mult decat 3 daruri. Copii din echipa IMPACT au facut o lista cu donatori, multi nedorind a se sti ce si cat au donat.Si e firesc........pentru ca puterea solidaritatii e cee care nu are nevoie de prezentare cu fast, ci e o valoare in sine!Sa ne gandim si la voluntarii care au ales cu atat devotament sa faca "baie de multime", expunandu-se privirilor, vorbelor, atitudinilor- poate nu intotdeauna prietenoase- ale celor din jur!


Bravo copii, bravo comunitate care te-ai conectat la aceasta retea IMPACT a gandurilor, sentimentelor si faptelor bune!"
Tinem aproape, psiholog Liliana Bulgagiu
lider Stefi IMPACT si echipa Stefi IMPACT

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu