miercuri, 2 septembrie 2015

CONECTEAZA-TE LA COMUNITATE!

FII VOLUNTAR de IMPACT la Profi!

Iata inca una din actiunile campaniei noastre ” PoIAna cu destine” din cadrul Proiectului “Solidari cu cei de langa noi!”, derulata de Stefi IMPACT. Asadar, daca vii la magazinul Profi din orasul nostru in saptamana viitoare, opreste-te la cosul special amenajat pentru a lasa un dar de suflet, copiilor nevoiasi ce merg la scoala, dincolo de nevoile materiale din familia lor.



Una din mame povestea unui voluntar – “Avem nevoie de haine, incaltari si caiete, ghiozdanele sunt vechi”. Noi credem in puterea solidaritatii, de aceea am gandit, in colaborare cu Profi Romania, locatia Harlau, aceasta actiune de sensibilizare si colecta sociala. Si pentru ca avem IMPACT, va informam cu recunostinta ca satamana viitoare vine cu daruri si hrana pentru familiile cu copii din proiect  - parohul bisericii din satul lui Stefan cel Mare - Putna - iar staretul manastirii Bals vor aduce mancare batranilor din Parcovaci. 

La intalnirea de lucru pe care am avut-o astazi cu partenerii din proiect - la Protopopiatul Harlau, am sustinut implicarea reala a bisericii in aceaste actiuni. E semn ca inteligenta noastra spirituala e activata si prin aceasta implicare a comunitatilor ortodoxe.  E adevarat ca si multi altii au promis sustinerea actiunilor noastre - muti au spus, putini au ramas, dar inca mai e timp sa devii membru activ al acestei schimbari care incepe cu tine!
Pregatim actiuni ample de antreprenoriat pentru a face rost de banii cu care sa le cumparam lemne sa-si incalzeasca locuintele atat de modeste! Ajuta-ne sa ii ajutam! Impreuna umplem ghiozdanul inimiii cu fapte bune!
Cu drag , spre o reala provocare la implicare si solidaritate
Psih Liliana Bulgagiu
Lider Stefi IMPACT si echipa Stefi IMPACT

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu