luni, 30 noiembrie 2015

"Uneori asteptarile noastre sunt mai mari decat cele scontate de altii. Dar mereu ne reinventam si gasim in noi resurse care duc povestea mai departe. Important e sa pastram unicitatea si frumusetea inedita a imboldului nostru la bine si la caldura interumana!
Si e de mentionat felul in care fiecare membru de la Stefi IMPACT a evoluat si a inflorit in aceste luni de maxima implicare sociala. Felicitari dragilor, eu sunt tare mandra de voi!





Asadar, impreuna scriem noi file din Poveste de Craciun in PoIAna cu destine, pregatim ateliere de creatie pentru a confectiona originale podoabe de brad si a obtine banii necesari sa ducem copiii famililiilor noastre din Poiana ( familii adoptate de voluntari ), si pe copii asistati de la Preventoriu DELENI, la Teatru de papusi;  vom avea un Bazar de Craciun si o seara de film - CinemaCity in scoala noastra , vom oferi daruri din donatiile primite - batranilor si copiilor, vom trimite masa calda de Sf. Nicolae si de Boboteaza, vom avea si o actiune caritabila la Putna ….ramaneti alaturi de noi, vizionati-ne, urariti- ne de 1 dec si pe DIGI 24.




Si pentru ca mesajul a ajuns departe, ieri a sosit pin curier un pachet cu haine nou note de undeva din tara , daruri pentru doua fetite din proiectul nostru. Multumim oameni buni, e dovada clara ca ceea ce facem e ceva bine facut si mai ales ca e bine primit, ca rod al solidartatii si comuniunii, a bunatatii de dincolo de merite materiale. Caci voluntarul nu are nici timp mai mult si nici bani mai multi, ci are o inima mare!




Cu drag , cu recunostinta pentru un decembrie de poveste!"

Psih. Bulgagiu Liliana ( Lider Stefi IMPACT)

Multumim doamnei Daniela Truscan pentru coletul cu donatii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu