sâmbătă, 12 decembrie 2015

Cinema City alaturi de Stefi IMPACT

"O zi maraton! Sala de sport a colegiului a fost astazi un cinema, unde au rulat filme de Cracun, s-au vandut popcorn facut acasa, prajituri gatite cu dragoste de voluntari, suveniruri si podoabe de brad confectionate la ateliere de membri Stefi IMPACT.







Putin timizi la inceput, dar asezati comod pe saltelele transformate in locuri de sezut, tinerii si copiii s-au tot perindat prin Cinema-ul nostru. A fost o ocazie frumoasa de a sta alaturi, de a povesti si a rontai bunatati, de a se amuza cu si de personajele filmelor rulate, si mai ales, au devenit eroi in POVESTEA DE CRACIUN pe care o scriem impreuna!




Au trecut si parinti pe la noi, ne-au fost alaturi si directorii, ba spre final ni s-au alaturat si unii profesori. A fost ceva deosenit pentru o zi de sambata!



Multumesc dragi impactisti pentru implicarea voastra, pentru entuziasm si initiativa. A fost o zi minunata cu voi! Multumesc si celor care au fost solidari dorintei noastre de a le oferi copiilor din proiectul nostru o zi, o excursie la Botosani, la teatru. Gratie tuturor, avem banutii necesari.




Iar pentru cei care nu au fost azi cu noi, in ultima saptamana de scoala, in pauza mare - in holul central al scolii va fi un stand cu prajituri si decoratiuni. 

Va imbratisam cu drag pe toti. Povestea continua!"




psiholog Liliana Bulgagiu si prof. OP, lideri Stefi IMPACT si echipa Stefi IMPACT

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu