vineri, 18 decembrie 2015

Pentru unii e deja vacanta, noi inca suntem in PoIAna cu destine, mai scriem file din Povestea de Craciun, alaturi de partenerii nostri- azi- Asociatia ACTE Harlau si copii de la Preventoriul Deleni. 





O manuta de impactisti ce s-au inghesuit in 2 masini , cu daruri si voie buna, au reusit impreuna cu un clovn si un magician, sa ofere o zi superba celor 70 de copii asistati ai preventoriului- au creat povesti impreuna, au dansat, au facut trucuri si au cantat colinde in asteptarea celui mai iubit personaj din decembrie - Mos Craciun, care a venit aducand cu el povata unui copil ce a invatat cum e sa fii bun si sa crezi in ingerul tau pazitor, chiar si atunci cand parintii nu pot veni sa te ia acasa de sarbatori - pentru ca multi dintre acesti copilasi vor petrece sarbatorile impreuna cu personalul centrului si colegii lor.



Am reusit astfel sa indulcim atmosfera cu mult prietenie, acceptare neconditionata si voie buna cat pentru inca un an.



Mascota noastra StefiIMPACT a fost deliciul petrecerii, iar Mosul cel tanar ascuns dupa barba si randul de haine, a primit un ocean de calde imbratisari si promisiuni de cumintenie in anul ce vine.



Dupa o mica pauza de odihna au servit o masa calda oferita de partenerii nostri francezi. Vom reveni la micutii nostri prieteni duminica, pentru a le oferi inca un dar - excursia la Teatru de papusi Vasilache.



Oricat de incarcata este viata mea, stiu si aleg sa petrec altfel zilele.e sarbatore in fiece zi cand daruiesti bucurie. Cu recunostinta a lor mei baieti, ca imi sunt alaturi si cu drag pentru toti oamenii frumosi care se alatura cauzei noastre. Povestea continua!



psiholog Liliana Bulgagiu, lider Stefi IMPCT si echipa Stefi IMPACT

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu