vineri, 29 ianuarie 2016

15 luni de Stefi IMPACT

CELEBRARE Stefi IMPACT 



De 15 luni am creat o realitate frumoasa impreuna, am pornit la drum cu 24 de membri, ne-am inmultit constant, au venit membrii noi. Acum suntem 35 activi si alti 15 colaboratori, la care adaugam partenerii si prieteni, profesorii si familiile noastre care ne sustin si impartasesc cu noi bucuriile reusitelor. 





Cu totii au pus cate un gand, o idee, o stare de bine pentru a gasi solutii de implicare sociala! Asa s-au nascut proiectele noastre in folosul comunitatiii: De IMPACT e toleranta, POIANA CU DESTINE si POVESTE DE CRACIUN in POIANA CU DESTINE!





Cu toate acestea, am meritat in asta seara un moment pentru noi, dupa luni de munca in folosul semenilor nostri! E minunat sa stim ca stafeta faptelor bune a fost preluata de comunitate, de membrii dornici sa ajute, de toti cei care au rezonat cu ideile noastre. Am fost exploratori de noi drumuri in zona noastra, am spart prejudecati si am deschis usi ce pareau ferecate, ne-am asumat laude si critici, am ras si am simtit dezamagirea, dar am contiunuat sa credem ca schimbarea sta in fiecare dintre noi!






Multumim Fundatiei Noi Orizonturi! 
Voluntariatul la Stefi IMPACT e deja un stil de viata constant! Conecteaza-te si tu la comunitate alaturi de noi!

Si nu in ultimul rand, multumim tuturor celor care ne urmaresc, ne sustin si ne incurajeaza!


cu drag,
- psiholog Liliana Bulgagiu, profesor Octaviana Petras, liderI Stefi IMPACT

- echipa Stefi IMPACT

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu