miercuri, 13 aprilie 2016

Un proiect de anteprenoriat social pentru bâtrânii din Poiana cu destine - Caruselul cu povești

Pe lângă școală și viețile noatre personale, dorim să aratăm că deși am luat o pauză din activitățile proiectului (vizite la beneficiarii noștri: 15 familii nevoiașe, dintre care și bătrâni singuri), nu am uitat de aceștia! Între timp am inițiat un proiect de anteprenoriat social, care a fost înscris în competiția de proiecte Laboratorul de Antreprenoriat social - ImpACT 2.0 fiind plasat pe locul al treilea din totalul de 19 proiecte participante. Am avut prilejul de a ne îmbunătății proiectul  în cadrul trainingului de antreprenoriat social din Bucureşti, unde clubul Ștefi IMPACT a fost reprezentat de 2 membri împreună cu liderul nostru. 




Clubul nostru își propune implementarea proiectului ”Caruselul cu povești”, având ca principal obiectiv formarea unei trupe (Trupa lui Ștefi) de artiști care să  ofere servicii educaționale alternative în timpul liber pentru școlari și preșcolari cât și la petreceri private. Vom crea caruselul din care vor fi alese poveștile și vom desfășura spectacole organizate în cadrul clubului contra unui bilet, suma obținută fiind folosită în prepararea săptămânală hranei pentru 25 de bătrâni singuri din zone greu accesibile și defavorizate. Obiectivele constau în adaptarea poveștilor care vor fi puse în scenă, încheierea de parteneriate cu școlile și grădinițele din zona noastră și cu cantina socială din oraș. Motivația clubului o reprezintă nevoia comunității identificată de noi încă din proiectele clubului încheiate în trecut (”Poiana cu destine”) și dorința de a ajuta bătrânii nevoiași.




Fiți alături de noi în cele ce vor urma, făcând parte din poveste și ajutându-ne la atingerea obiectivului propus în noul proiect! 
Echipa Ștefi IMPACT



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu