marți, 21 iunie 2016

Căldură mare azi, zi de solstițiu de vară, zi plină cu bune, foarte bune și cu multe lecții desprinse din experiențele adunate peste zi! Iată că mini-evenimentul nostru de azi a strâns ceva fonduri pentru cauza socială a Proiectului CARUSELUL CU POVEȘTI!




Impactistele noastre harnice au pregătit bunătăți și au reușit să adune câteva zeci de elevi doritori să socializeze și să petreacă un timp altfel, cu aer de vacanță în sala de sport, vizionând un film, dar mai ales ronțăind diverse și bucurându-se că sunt împreună.



Și așa, fiece leuț pe care l-au pus în borcanul Hapyy are o destinație clară - masa gătită pentru bunicii singuri! Mai ales că vara e lungă. Mulțumesc dragilor pentru inițiativă, efort, mobilizare! Mulțumim și celor care au înfruntat canicula și au rămas cu noi, mulțumesc și mie și colegei mele că mai găsim resurse interioare pentru a rămâne la școală.





E clar că împreună - membri și lideri, suntem o echipă! E minunat că se întâmplă câte ceva constant, că mereu provocăm pe cei din jurul nostru la exerciții de comunicare intra și intergrupală, și mai ales că îi contaminăm cu implicarea socială!




Ținem aproape și fie ca soarele, ploaia, vacanța, plictiseala, supragalomerarea ori orice altă umbră personală sau de grup/colectiv să fie doar lecții din care învățăm cum să progresăm și să ne gestionăm mai bine resursele personale, materiale, colective! 


Psiholog Liliana Bulgagiu (coordonator Ștefi IMPACT) și echipa Ștefi IMPACT

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu