vineri, 15 iulie 2016

Săptămâna 13 din proiectul nostru de antreprenoriat social este una plină de luni și până duminică. Iată că dacă luni trupa a muncit și a obținut bani, azi s-a reușit a găti masă caldă pentru bunici. Nu s-a oferit nimeni dintre cei care ne citesc și ne apreciază, ci tot impacții noștri exploratori ai schimbărilor sociale - au generat soluția! Mulțumim Andrei Mihalache pentru găzduire și implicare, bunicii sale care a ales să ni se alăture și astă dată cu consultanța în materie de gastronomie și fetelor noastre Tina, Alexandra și Ștefana care au și gătit, apoi fuguța prin arșiță hai-hui, spre a oferi mâncarea bunicilor! Ș-au gătit azi 17 porții de ciorbă cu legume și paste cu sos de tomate și carne de pui.






Tot azi, începând cu ora 17 trupa presteaza iar o petrecere privată pentru o mică zână frumoasă, duminică și luni sunt alte scenarii și alte petreceri. Iată cum o idee prinde viață și rămâne în forță prin echilibru și implicarea armonioasă a fiecărui membruu. Este un proces continu de învățare și modelare comportamentală, pentru fiecare membru Ștefi IMPACT dar și pentru beneficiarii direcți și/sau indirecți ai serviciilor noastre educaționale și sociale!
Alexandra ne scrie pe grup - Am fost și astăzi la bătrânii noștri. Aceștia știau că vom veni și ne așteptau la poartă. Ne-au primit cu brațele deschise și ne-au mulțumit!



Dintr-un alt cătun, Tina mărturisește - Cald afară, cald și în sufletele impactistilor. O nouă zi în care am mers în casele bătrânilor cu mâncare caldă. Recunoștința lor a fost de nedescris. Se bucurau că nu i-am uitat și ne-au urat sănătate pentru a mai putea sa le călcăm pragul și altă dată. Bravo! Știu ce efort e si pentru tine, mai ales că străbați ceva drum până în oraș de acasă, apoi prin soare spre căsuțele bunicilor.



Felicitări tuturor pentru implicare, susținere, lecții învățate și asumate, dar și vouă, tuturor celor care dați like, ne priviți, știți de noi și am convingerea că la un moment dat veți simți nevoia să faceți poate mai mult.
Seară binecuvântată să avem!
Psiholog Liliana Bulgagiu și echipa Ștefi IMPACT

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu