duminică, 24 iulie 2016

Petrecerea Dariei

La împlinirea celor 6 ani a fost mare prilej de bucurie, joc și joacă, voie bună și dans. Încă o reprezentație în scopuri sociale a Trupei lui Ștefi, în cadrul proiectului nostru de antreprenoriat social - CARUSELUL CU POVEȘTI.



Mulțumim mămicii care a avut încredere în noi! Pentru că a auzit lucruri frumoase despre noi, ne-a invitat pentru 3 ore și jumătate să animăm petrecerea micuței Daria. Ocazie numai bună pentru câțiva dintre membrii echipei noastre să-și etaleze costume, să creeze un scenariu nou-nouț și să o aducă la rampă pe Frumoasa Rapunzel pentru că al nostru carusel e un ocean de inspirație și Zâna Poveștilor scoate mereu dn el surprize și chipuri noi, chiar de mai încurcă personajele câteodată.






Iată deci, cititori și potențiali clienți ai serviciilor noastre educaționale, că acțiunile noastre rămân constante - ba mai mult, tinerii voluntari vor și găti săptămâna aceasta pentru bunici, acasă la una dintre fetele din echipă. Procesul experiențial de învățare socială prin implicare la proiectul în folosul comunității dă roade! Echipa funcționează din ce în ce mai bine, proiectul se autofinanțează și este sustenabil, pentru a putea susține cât mai mult cauza socială actuală, și alte idei prosociale din toamnă!

La mulți ani Daria, să crești mare, voioasă și sănătoasă!
Felicitări echipă!
Zi binecuvantată și zbor lin către fapte bune să avem!
Psiholog Liliana Bulgagiu și echipa Ștefi IMPACT

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu