sâmbătă, 27 august 2016

Aud zilnic la radio despre festivaluri de tot soiul: al castelelor medievale, al ambarcațiunilor de lux, al clătitelor și al castanelor, al prunelor și al usturoiului și câte altele. Ce-ar fi să facem și un Festival al voluntariatului și al faptelor bune? Iată provocarea pentru echipa mea în anul școlar ce stă să înceapă. Intenționăm să ne luam parteneri și alți impacți de pe la alte cluburi.


Avem deja experiențele celor 2 ediții de Festival al toleranței, și mai ales acumulăm cu fiece zi în bagajul de iubire și blândețe, abilități de comunicare și fructificăm la maxim jocul și joaca pentru o cauză socială. Adică procesăm, reflectăm și acționăm! Învățăm prin și din experiențe la care participăm direct!


Asta a făcut o parte din trupă și ieri, animând încă o petrecere, de data asta cu Zâna Căpșună și Zâna Poveștilor, Tigruțul și Nas Roșu, adică Smaranda Cimpoi, Denisa Vornicu, Alexandra Ilași și Gabriel Mativici. Mulțumim, oameni frumoși, că ne tot invitați și vă așteptăm alături de noi la o MASĂ CALDĂ oferită bunicilor singuri! Din donațiile primite vom procura alimente și de săptămâna viitoare reluăm gătitul! Lista colaboratorilor e deschisă, e minunat că ne priviți, dar dacă simți că vrei să faci mai mult - alătură-te nouă!



Un final de vară pe placul vostru vă dorim. Amintiți-vă că soare și cald poate fi mereu în ființa noastră, indiferent de anotimp.
Psiholog Liliana Bulgagiu și echipa Ștefi IMPACT

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu