vineri, 9 septembrie 2016

A nouăsprezecea petrecere a clubului de inițiativă comunitară, cea a Ligiei Maria, o fetiță zglobie, cochetă, cu invitați de mare soi a avut loc! Mulțumim generosului său tătic care a adăugat în urna cu donații 300 ron. Gesturile mici fac diferența între oameni și trupa noastră e deja vedetă în zonă!






Și pentru că școala stă să înceapă, vă dorim tuturor beneficiarilor, colaboratorilor și partenerilor noștri UN NOU AN ȘCOLAR CÂT MAI COLORAT ȘI VESEL, OPTIMIST ȘI CU EXPERIENȚE DE ÎNVĂȚARE MULTIPLE!


Zâna Poveștilor, Ileana Cosânzeana, Prințul cel viteaz și frumos foc, Zâna Căpșună, Zâna Prună Tigrișorul cel vărgat, Vrăjitoarea cea bună, IA cea povestitoare, Prințesa Aurora, Pacahontas, Clown-ul cel Nas Rosu, Albă ca Zăpada și Prințesa Elsa, Piratul Jack,Piticul Mutulică, Marele Vânător, Mătușa Mărioara și Moșul Ghiță, animatoarele cu tricoul albastru cu sigla noastră IMPACT și desigur, veverița nostru haios ȘTEFI - personajele care au animat petrecerile, serbările, evenimentele de grup ale acestei veri.
Răspundem solicitărilor, cu noi provocări!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu