sâmbătă, 29 octombrie 2016

BORCANIADA ediția 2016


4 zile de colectă, peste 300 de vizitatori ai spațiului nostru amenajat în holul colegiului, 165 borcane adunate. Mai puțin ca în prima ediție, dar este foarte bine și așa!
Vineri, după ore, câteva fete hărnicuțe au amenajat pachetele ce urmează a fi duse în căsuțele bunicilor noștri. Astăzi au ajuns la bunicuțele din P, urmând ca săptămâna viitoare, odată cu hrana caldă ce va fi gătită acasă la Paula Udișteanu, să ajungă borcanele și la ceilalți beneficiari ai proiectului nostru care continuă, deși etapa de finalizare a trecut de mult. 



Este minunat felul în care oamenii buni crează experiențe pozitive, umane, bune de oferit ca model celor care aleg să stea în tăcere și neimplicare!
Iată ce ne împărtășește Ioana Scutariu: ”Astăzi am fost alături de Anastasia Oprea, Andreea Cracea şi Narcisa Ursu pe teren pentru a le duce bătrânilor din P borcanele adunate în această săptămână şi câte ceva de mâncare. Am fost fericite să aflăm că bunicuţele abia asteaptă să ne revadă pe noi, cât si pe ceilalți impactişti. Bunica Maria s-a folosit de aşternuturile şi plapumele aduse de noi vinerea trecuta şi ne-a mulțumit încă o dată. ”



Mulțumim tuturor celor care ne-au oferit borcane pentru a aduce un zâmbet pe chipul bătrânilor. Și mai ales pentru a le asigura ceva bun de mâncare, măcar pentru câteva săptămâni.
Eu vă mulțumesc vouă, copii frumoși la chip și suflet!
Psiholog Liliana Bulgagiu și echipa Ștefi IMPACT

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu