vineri, 2 decembrie 2016

Și pentru că a fost zi liberă azi și mai ales pentru că familia Anei, cea mai nouă membră a echipei noastre ne-a găzduit să gătim - asta am și făcut! Raluca cea vitează s-a dus repede după ingrediente și apoi, împreună cu mai micile Ana și Ancuța, au gătit repejor, că doar au ceva experiență de acum - ciorbiță de legume și piure cu pârjoluțe. Au asezonat cu prăjitura bună făcută în casă de o altă impactistă de nădejde, Cezara. Apoi au dat strigare să se audă, și au sosit ca fulgerul, prin vânt, alți membri din echipă pentru a duce fuguța hrană caldă către cele patru ținuturi unde locuiesc singuri bunicii adoptați de noi!




Impresiile de după vizita făcuta bunicilor sunt ca de fiecare dată, grăitoare - s-au bucurat mult, ne-au mulțumit de 10 ori. Pe unele bunicuțe nu le-am găsit acasă, alții au nevoie de medicamente, lemne, pături, clanță la ușă,etc. Iar la una din bunicuțe era venită în vizită o vecină... A fost extrem de multumiță și impresionata de gestul nostru!


Tulburătoare e declarația Ralucăi, care ne spune că la unele bunicuțe e posibil să le ia mâncarea cineva dupa plecarea echipei. Se poate - dar suntem neputincioși în a dovedi ori a acționa. Credem însă în buna credință a celor de lângă noi. Pentru că noi, ca echipă, dar și individual - fiecare persoană, promovează și împărtășesc aceste valori - încrederea, compasiunea, implicarea, curajul, bunătatea, onestitatea.


Bravo copii! Mulțumim și părinților care ne sprijină și care înțeleg și acceptă implicarea copiilor în această mișcare socială pe care o produce de vreo 2 ani jumătate Ștefi IMPACT .
Cu drag, psiholog Liliana Bulgagiu și echipa Ștefi IMPACT 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu