vineri, 2 decembrie 2016

Jurnalul unui voluntar activ

Saptamana 33 din proiectul nostru de antreprenoriat social CARUSELUL CU POVESTI , aduce 3 evenimente - o sedinta de lucru marti, in 29 dec 2016 pentru clarificarea si planificarea actiunilor de voluntariat pentru aceste ultime sapamani din anul 2016, o zi dedicata gatitului si viztelor pe teren , la bunicii nostri dragi, si o petrecere privata, cea a micutului Andrei. Multumim familiei pentru invitatie si pentru cei 300 lei asezati cu drag in borcanul nostru Happy cu donatii. E minunat cum oamenii buni rezoneaza impreuna si reusesc sa creeze o realitate sociala atat de frumoasa, prin compasiune, empatie, cooerare si implicare reala in problema identificata de noi, si anume - la nevoia de hrana , necesitatea unei mese calde bunicilor singuri si neputinciosi.



Desi a fost foarte frig, a nins si am intampinat si mici probleme, ne-am descurcat si am rezolvat totul. Petrecerea lui Andrei a iesit foarte bine. Copiii s-au distrat si au fost si pictati foarte dragut pe fata. Parintii sarbatoritului au vazut pe pagina ca strangem donatii si vor dona hainute si jucarii. Iata ce frumos prilej de a sarbatori prin joc alaturi de copiii care au devenit parte integranta a demersului nostru umanitar, prosocial. Va reamintim astfel ca fiecere leut castigat de Trupa, prin oferirea acestor servicii educationale alternative , este transformat in hrana , ingrediente pentru gatit pentru cei 12 bunci si cele 3 familii cu copii de care avem grija de aproape 2 ani.




Felicitari Trupa- Mariuca, Vrajitoarea noastra buna si blanda , cea talentala la scris scenarii si pictat atat de frumos, Alexandra cea Tigrut si Cosmin cel chipes Print, partea activa a echipei , cea care a facilitat si animat petrecerea de ieri.
Cu drag, Liliana Bulgagiu și echipa Ștefi IMPACT

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu