miercuri, 4 ianuarie 2017

Jurnalul voluntarului antreprenor

Zi de iarnă fără zăpadă, unii dintre noi, cei mai mulți - de altfel, pe acasă, alții pe la munte prin vacanță, ori pe la bunici, și câteva domnișoare - pe teren, la micuța Sofia ce și-a sărbătorit cei 4 anișori într-un cadru festiv!


Încă o încercare pentru Trupa lui Ștefi, care și-a ajustat scenariile în funcție de voluntarii disponibili! Așadar, mereu e cineva dispus să animeze, să aducă bucurie și mai ales să stimuleze creativitatea piticilor, făcându-i părtași acțiunilor noastre prosociale. O petrecere cu 4 prințese ieri - Zâna Căpșună, adică Smaranda, Zâna Prună - adică Anisia, Albă ca Zăpada, fosta Ștefi veverițoi altădată - adică Delia și botez în Trupă pentru Angi, cea care a fost spre deliciul copiilor - Zâna Pirat!


Culoare, dinamism, voie bună, face-paint realizat cu succes azi de Smaranda, dragoste, îmbrățișări, zâmbete și muuuultă bucurie!
La mulți ani, Sofia! Să-ți amintești cu drag de ziua de ieri și să ai parte numai de bine!
Mulțumim părinților pentru donație și ne bucurăm extrem de mult de felul în care comunitatea noastră se mișcă și devenim împreună, o voce a solidarității!
Ținem aproape, de săptămâna viitoare reluăm vizitele și gătitul pentru bunici!



Cu drag, psiholog Liliana Bulgagiu și echipa Ștefi IMPACT

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu