duminică, 15 ianuarie 2017

Deși ne gândim mereu la bunicii noștri, nu putem ajunge de fiecare dată spre căsuțele lor. Au fost drumuri impracticabile, am avut apoi zile de școală, pregătim noi aplicații pentru clubul nostru, dar iată că ieri - Raluca și Maria au făcut cumpărături și apoi au fost în vizită la 4 bunici singuri, cei mai singuri și mai neputincioși din poiana noastră de destine! Pachetele cu mâncare au adus lumina pe chipurile lor, dar și mai de folos a fost simpla vizită!




Mulțumim fratelui Ralucăi că a făcut posibilă deplasarea fetelor spre casele bătrânilor. E anevoios să mergi km buni spre a ajunge acolo!
Vă reamintim că facem aceasta activitate socială de mai bine de 2 ani, aproape săptămânal, procurăm bănuți prin serviciile educaționale prestate de Trupa lui Ștefi, și astfel gătim și/sau achiziționăm mâncare pentru aceste suflete uitate.
Observ ca acțiunea O MASĂ CALDĂ a prins amploare în mai multe locații din țara, ceea ce e minunat! E grozav să vezi oameni care se mobilizează și oferă necondiționat câte ceva semenilor aflați în nevoie. Am convingerea că și pe noi, mânuța aceasta de omuleți care schimbă destine, în 2017 se vor găsi concetățeni să ne sprijine, facilitând accesul la o bucătărie pentru a putea găti masa caldă, la sfârșit de săptămână, când nu avem ore și ne vor chemă să animăm, să organizăm petreceri pentru a face rost de banii pe care sa îi reinvestim în cauza noastră socială.



Cu drag, psiholog Liliana Bulgagiu și echipa Ștefi IMPACT

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu