marți, 24 ianuarie 2017

LA MULȚI ANI, oameni dragi, români de pretutindeni!
Şi cum se poate sa sărbătorească un grup de voluntari activi, o zi națională, decât prin fapte sociale. Aşadar, bucătăria familiei Ralucăi a fost deschisă azi nouă, şi cele două veterane ale clubului nostru - Raluca si Maria, au fost la cumpărături, au făcut rost şi de recipiente pentru ciorba, apoi s-au pus pe gătit! 



Ciorbiță moldoveneasca de legume la borcan, orez înăbuşit cu ciupercute şi şnițel de pui a fost meniul de azi. Au dat zvon şi s-au adunat pe la ora prânzului alți voluntari pentru a duce mâncarea către căsuțele bunicilor noştri singuri. Nadia, Denisa, Diana, Gabriela, Teo, Maria şi Raluca au urat de bine apoi bătrâneilor, întrebându-i de sănătate şi mai ales oferindu-le o masă caldă, atât de necesară.





Vă reamintesc că aceşti copii produc bănuții necesari procurării alimentelor, oferind servicii educaționale alternative - petreceri, spectacole, ateliere de teatru şi joc - apoi cumpara materia necesară, gătesc acasa la ei - şi merg în 4 sate spre a oferi hrana caldă celor 12 bunici singuri şi bolnavi!
JOS PĂLĂRIA, DRAGI ROMÂNAŞI! Suntem în a 41a săptămână şi continuăm!
Cu recunoştință şi drag, psiholog Liliana Bulgagiu şi echipa ŞTEFI IMPACT.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu