marți, 21 martie 2017

SAPTAMANA IMPOTRIVA VIOLENTEI- la colegiul nostru in aste 2 zile a adus actiuni inedite si oameni minunati! Desi departe, oamenii reusesc prin puterea iubirii sa fie aproape, sa vibreze si sa actoneze impreuna, invata cum e sa fii alaturi de cineva pe care te poti baza!



Asadar, Tonomatul prieteniei a adus sute de mesaje pozitive in locul celor disfunctionale asezate in cutia supararii, iar Mesagerii tolerantei au dat VERDE TOLERANTEI, perindandu-se prin toata scoala cu energia lor proaspata si provocand tinerii nostri liceeni sa-si descopere nivelul de toleranta si mai ales sa umple HARTA TOLERANTEI cu multumiri, mesaje la iertare si impacare, fapte bune si promisuni.


Mai apoi, au iesit strigati de razele soarelui, sa lase urme pe astfalt- iar in bibiloteca scolii sa felicitareasca pentru a oferi maine, cu ocazia gestulu frumos oamenilor dragi- un gand de iertare. IARTA-MA, TE IERT, MULTUMESC SI TE IUBESC - sunt pentru mine crez in existenta mea personala si profesionala si sunt recunoscatoare ca echipa din scoala mea le-a trait, asumat si mediatizat azi intr-un mod atat de inedit!




Si liderii juniori ,Denisa si Maria , impreuna cu echipa StefiIMPACT au incheiat ziua in aerul cald al intalnirilor de la club, indemnand la solidaritate si iubirea aproapelui..
Multumesc echipa, multumesc colegelor mele- Alina si Raluca, Andreea si Octaviana , dar si tuturor profesorilor care au sustinut actiunile noastre.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu