vineri, 10 iulie 2015

SCRISOARE DESCHISA

COLEGIUL NATIONAL “STEFAN CEL MARE” HIRLAU
CLUBUL DE INITIATIVA COMUNITARA “STEFI IMPACT”
PROIECTUL EUROSCOLA  “SOLIDARI CU CEI DE LANGA NOI”
CAMPANIA “POIANA CU DESTINE”

                             SCRISOARE DESCHISA                                                      


          Buna ziua, noi- echipa de la Stefi IMPACT, ce implementam proiectul "Solidari cu cei de langa noi" , va rugam sa va alaturati noua in campania de voluntariat si initiativa comunitara “PoIAna cu destine” , ajutandu-ne cu o donatie/sponorizare/dar-  pentru a aduce “soarele” in viata celor ce au mai putin ca noi. Suntem simpli elevi ai Colegiului National "Stefan cel Mare" Hirlau, dar activi voluntari ai echipei IMPACT  si  va rugam a binevoi sa contribuiti la intrajutorarea celor 15 familii care nu au hrana cea de toate zilele, nu au un loc unde sa-si odihneasca sufletul dupa munca cea grea depusa in fiecare zi, traiesc in case fara culoare, cu pereti subrezi si in nevoi greu de inchipuit. Sunt  familii aflate sub pragul minim al subzistentei, oameni aflati intr-o Romanie de care parca adesea nu vrem sa auzim! Sunt batrani singuri, oameni bolnavi, familii cu copii care merg la scoala si se straduiesc sa munceasca pe unde pot pentru a-si asigura minimul necesar traiului zilnic.
           Orice va prisoseste- obiecte electrocasnice, jucarii, carti, haine, mobilier, lenjerie, paturi, perne, alimente, materiale de constructie –oferiti azi “Un dar cu drag!”. Pentru aceasta va rugam sa intrati pe magazinul nostru online (http://poiana-cu-destine.webnode.ro/) unde puteti sa ne  sprijiniti initiativa, transformandu-va , alaturi de noi in cei care schimba destine! MIE imi pasa!Arata ca si TIE iti pasa! Povestea fiecarei familii este prezentata de noi pe blogul campaniei-http://poianacudestine.blogspot.ro, tot acolo prezentam, actiunile campaniei noastre!
Va ramanem recunoscatori si pentru cel mai mic ajutor si va multumim cu drag. Sa ne reamintim ca 15 familii vor zambi cu ajutorul dumneavoastra , iar soarele va rasari pe chipurile  noastre si mai cu seama, in inimile lor!

Iulie 2015

Cu multumiri si  recunostinta,

Echipa Stefi IMPACT 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu