miercuri, 12 august 2015

Povestea batranei Saveta

Calatorului ii sade bine cu drumul, iar impactistului cu voluntariatul! In calatoria noastra prin PoIAna cu destine am intalnit-o pe bunicuta Saveta, o persoana calda si primitoare a carei poveste de viata e pentru noi exemplu de atitudine umana, prosociala. Si-a petrecut o viata alaturi de mama sa, pe care a ingrijit-o cu loialitate si credinta, neglijandu-si existenta personala.
            Desi nu are copii, considera ca misiunea sa pe asta lume a fost tocmai sa isi ingrijeasca mama bolnava, sa fie atenta la nevoile celor din jur, sa ofere din putinul pe care il are. Ne-a primit cu sfiala, considerand ca poate sunt alte persoane mai in nevoie de cat dumneaei si tocmai aceasta modestie, sinceritate, frumusete interioara ne-au determinat sa mergem de fiecare data cu drag si recunostina in casuta sa extrem de modesta. Ne-a povestit despre ce inseamna sa fii bun si bland, invatandu-ne si cateva retete traditionale - de paine cu tarate si alivanca, prajiturile copilariei dansei.

Te iubim mamaie si avem convingerea ca si cei care iti vor citi povestea se vor alinia eforturilor noastre de a-ti imbunatati traiul!


Ajut-o pe batrana Saveta donand pe magazinul nostru caritabil: http://poiana-cu-destine.webnode.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu