miercuri, 11 noiembrie 2015

Impactii din cetatea lui Stefi , printre lucrari, evaluari si responsabilitati de tot felul, naveta zilnica spre casa si traiul fiecaruia de zi cu zi , au pastrat legatura cu famiile spre care si-au indreptat atentia si grija, atitudinea prosociala in ultimele 6 luni. 


Am incheiat o etapa a proiectului Solidari cu cei de langa noi, dar continuam Campania Poiana cu destine. Am recrutat membri noi, scriem o Poveste de Craciun pentru batrani singuri si copii nevoiasi, gandim mereu strategii de mentinere si activare a Eului spiritual, prosocial, uman. Si asta pentru ca voluntariatul este pentru membrii Sefi IMPACT un mod de viata! Astfel, am mentinut legura cu donatorii,pastram vie povestea oamenilor care au mai putin decat ne putem inchipui, suntem prezenti si activi in initierea de noi si creative oportunitati de implicare neconditionata a cat mai multor suflete in procesul de schimbare pozitiva a lumii in care traim. Si iata ca ecoul faptelor bune este atat de puternic inca, desi tara intrega este cu mintea, sufletul si ruga spre cei multi si buni de la colectiv.


Pentru o parte echipei IMPACT a fost inca o dupa amiaza cu daruri. E mana divinitatii care a facut ca oamenii din PUTNA sa rezoneze cu povestile de viata din Poiana cu destine si azi, prin mesagerii bisericii si ai Manastirii Putna sa ajunga cu daruri, donatii in bani si in alimente, paturi, imbracaminte groasa. Spre bucuria noastra, s-a umplut iarasi sediul nostru. Cat mai curand vom sort dupa nevoi si le vom oferi cu drag din drag celor care au nevoie.


Dupa o calatorie cu povesti - am patruns din nou in casa bunicutei cu multi nepoti si a bunicutei nevazatoare. Ce cald si curat in casuta sa mica de peste drum. Iata cum si comunitatea locala prin asistatii social - au curatat casuta batranei. Si, desi am fost pe nepusa masa, am gasit cald….intuneric , saracacios, iz de fum dar cald ….ce bucurie pe maicuta sa stie ca oameni de departe au venit la ea cu masa calda si binecvantare…ATAT DE MULT FACE O VORBA BUNA si cev de mancare.






Ramaneti alaturi de noi, miracolul e in fiecare fiinta umana. Multumim oamenilor buni si calzi din Putna, cetatea straveche, preotilor care au venit azi atata drum, voluntarilor inimosi ca au mers hai-hui pana tarziu in noapte. Impartasim acest fapt cu voi din dorinta de a pastrara transparenta si mai ales pentru a ilustra ca oamenii buni si umani sunt peste tot. Sa vorbim despre aspectele frumoase din viata noastra si a semenilor nostril!
Recunostinta tuturor!
Psih Liliana Bulgagiu si echipa Stefi IMPACT

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu