luni, 14 noiembrie 2016

Săptămâna 30 din proiectul nostru Caruselul cu povești aduce și o nouă petrecere, cea a micului Edi. A fost pentru Trupa noastră cea de-a 20a reprezentație, în scop caritabil! Deși viscol și vânt năpraznic, 5 membri din echipă - Denisa, Maria, Alexandra, Gabriel și mai noul nostru coleg - Andrei, au gândit un scenariu cu jocuri și multă voie bună pentru sărbătorit și invitați! 



Am avut ceva emoții pentru ei, însă prietenia și voia bună, optimismul și devotamentul acestor tineri minunați face ca totul să fie lin, frumos, ca la carte! Bravo copii! Și pentru cei mici și pentru cei mari!
Mulțumim familiei că ne-a invitat și a devenit astfel parte a acțiunii noastre sociale. Vă ținem la curent de fiecare dată cu felul în care alegem să gestionăm, doar pentru cauza noastra sociala, donațiile primite.



Noi avem mult, alții au mai puțin sau poate deloc, mai ales hrana care este necesară traiului zilnic, iar noi continuăm , iată de 30 de săptămâni să oferim o masă bunicilor singuri.
Săptămână plină de post interior să avem! Faptele bune se fac în fiece zi, ori de câte ori simți că vrei să acționezi în acest sens, fă-o!
Psiholog Liliana Bulgagiu și echipa Ștefi IMPACT

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu