joi, 15 decembrie 2016

Ștefi - azi întruchipat de cea care este de obicei Tigruț în Trupa noastră, adică Alexandra, împreună cu Moș Crăciun (Costel), Crăciunița (Maria), IA Povestitoare (Anisia), Îngerașul Denisa, Spiridușul Smaranda, Prințesa Elsa (adică Raluca) și fotograful nostru Ioana, au petrecut o oră de poveste alături de micuții prieteni de la Centru de Zi Scobinți. Astfel, după ce săptămâna trecută i-au învățat pe copii colinde și poezii despre iarnă, azi au creat împreună o poveste cu magie de sărbătoare. 




Cuvintele și îmbrățișările dintre tinerii voluntari și micuții de la Centru - sunt balsam și aromă de Crăciun, căci dincolo de darurile pe care copiii le-au tot primit în aste zile de la organizații și instituții școlare, clipele petrecute alături de noi au creat o punte emoțională ce leagă ființele noastre, precum fulgii de nea ce se lasă așteptați pe meleagul moldav.





Felicitări dragilor, aveți așa o seninăte și o prospețime în atitudine și pe chip! Și pentru că noi, echipa facem asta de vreo 2 ani, fie iarna, fie vara, vă îndemnăm și pe voi să păstrați intenția schimbării în bine și a întrajutorării, și peste an, adică în fiecare zi a lui 2017! Semenii noștri au nevoie de empatie, compasiune, ajutor, nu doar de sărbători, ci și peste ani! Iată de ce, echipa de membri juniori de la Ștefi IMPACT va implementa din februarie 2017 un nou proiect de voluntariat - Petrece timp cu mine!, proiect prin care dorim să desfășurăm bilunar ateliere de ludoterapie și alfabetizare emotională cu și împreună cu acești micuți!





Cu drag și prețuire, psiholog Liliana Bulgagiu și echipa Ștefi IMPACT

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu